Eron tuska & joulu

Runoilija Särkynyt77

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 23.1.2023 20:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yksinäisyys mieleen tulvii
Mistä näitä tunteita riittää
Ei ole perhejoulua tällä kertaa
Vaikka tiedä sitä löytyykö tulevasta
menneille edes vertaa
Edelliset 7 joulua
syömistä, juomista ja riitaakin vielä
ei kukaan sellaista haluais edes enää
Olishan se ihanaa,että olisi joku
oma syli johon joulurauhaa
saisi nauttimaan mennä
Läheisyydestä ja rakkaudesta 
ontto tunne rinnassa on
Mutta kahlattava tämäkin
läpi vaan on..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti ajan myötä helpottaa.
 

Käyttäjän kaikki runot