Hän

Runoilija Akaasianu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.1.2023
Viimeksi paikalla: 24.4.2023 23:17

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.11.1984

 
Hänen käsissään valuin verta
iskut vastaanotin sielullani,
sydämelläni, herkkyydelläni

Sinun käsissäsi olen arka,
ujo, pelkuri

Haluan jakaa matkani kanssasi
ottaa sinut mukaan ja viedä mennessäni
Haluan näyttää sinulle kaiken,

mutta olen hukannut teokseni
olen hukannut maalaamani taulun
olen hukannut värit ja olen hukannut itseni

Unohdin kaiken hänen luokseen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että on kuitenkin varmassa tallessa.
 

Käyttäjän kaikki runot