Jos saisin olla

Runoilija aZZerI

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos saisin olla lintu
Enkö minä lentäisi luoksesi?
Jos saisin olla auto
Enkö minä ajaisi luoksesi?
Jos saisin olla pyöräpaali
Enkö minä pyörisi luoksesi
Jos olisin Matti Nykänen
Niin "Mäkikotka"
Niin enkö minä ryyppäisi vuoksesi?
Mutta onneksi olen vain omaitseni
Ja niin kuolisin vaikka vuoksesi.

Selite: 
Hassun veikeä, mutta silti niin totinen =).. ja Älkää ihmiset olko niin kriittisiä. mun eka runo mitä kirjotan.. Joten sen mukaa sitten arvostelkaa, muistakaa se =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh "Jos olisin Matti Nykänen
Niin "Mäkikotka"
Niin enkö minä ryyppäisi vuoksesi?"

Tuo oli hauska kohta :D
Kiva runo oli kaikenkaikkiaan...voitko arvostella jotain mun tekstii,kiitos:)

toden totta tämä on ihana runo :)

Aivan ihana. Ja tämä sinun ensimmäinen runo.
KATSOKAA IHMISET! Runoilija on syntynyt!
Pidin tosi tosi paljon. Suosikkeihin tottakai

suloisen hauska :D
pidin! :) ihana toi matti nykäs kohta x)

Todella ihana runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot