Nimetön

Runoilija no angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If there is a will, there is a way"
 

Taas syyttävä sormi osoittaa
vaikkei ole ketään syytettävää
Et näe kyyneliä jotka kasvojani pitkin virtaa
et huomaa kuinka silmäkulmissani kimmaltaa

Tiedätkös,
ne vääryydet, ilkeydet, pahuudet
oireita selvittämättömistä asioista
sanomattomista lauseista
väärinkäsityksistä
luuloista, epäilyksistä

Anteeksi etten ollut avoimempi
niin paljon pelkäsin
että huonosti käy kumminkin

Olisi pitänyt puhua ja kuunnella
yrittää ymmärtää
niin kaikki olisi mennyt paremmin

Nyt tekisin kaiken toisin
jos vain tilaisuuden saisin

Ottaisin kiinni käsistäsi
katsoisin syvälle silmiisi
painaisin kätesi sydämelleni
suutelisin lupauksen merkiksi

ja sanoisin että
Rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot