Teeskentelyä

Runoilija no angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If there is a will, there is a way"
 

Ei ihminen rakastu ihmiseen
vaan kasaan ominaisuuksia
hyvästit heitetään kun huomataan
etteivät ne olekaan juuri niitä haluttuja

Ei kukaan voi hakea kuuta taivaalta
et sinäkään huumannut suudelmalla
mutta miten tyytyä vähempään
kuin urheiluautoon ja prinssiin komeaan

Rakkautta sanotaan sokeaksi
mutta näenhän kaikki virheesi
en ole lähellä täydellistä itsekään
miksen siis pysty sinua hyväksymään

Ei ihminen rakastu ihmiseen
vaan kasaan ominaisuuksia
hyvästit heitetään kun huomataan
etteivät ne vastaakaan odotuksia

Ei kukaan herätä henkiin suudelmalla
et sinäkään voi hakea kuuta taivaalta
mutta en tiedä siltikään
miten tyytyä täydellistä vähempään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajattelemaan pistävä on runosi. Hyvä kun mikä.

Ajattelemaan pistävä on runosi. Hyvä kun mikä.

Puhuttelevan mielenkiintoinen... herättää Vastalauseen.
;)

Ajattelemaan pistävä on runosi. Hyvä kun mikä.

Ajattelemaan pistävä on runosi. Hyvä kun mikä.

Puhuttelevan mielenkiintoinen... herättää Vastalauseen.
;)

 

Käyttäjän kaikki runot