Poluilla

Runoilija Mariee

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2022
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 6:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Palailen vähitellen sivustolle vuosien poissaolon jälkeen ❤️
 


Se on pyörre, joka lehtien
                     
                   leijailla antaa,

kierrellen, kaarrellen

                        maahan ne kantaa,

kirkkaiden sävyjen sateena peittää

maanpinnan, poluille, teille ne heittää.


Se on tuuli, joka oksissa, rungoissa paukkuu,

ja koira, joka tuulten ääniä haukkuu

ja viima, joka tietä talvelle tasaa,

kun tuuli ja pyörre lehtiä kasaa.


Se on henkäys, jossa yhtyvät lämpö ja hyvyys,

kun kanssasi kuljen, on tunteiden syvyys

kuin satojen punaisten lehtien palo.


Loistaa kirkkaana tänäänkin syyspäivän valo.



 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana rakkausruno, kunpa monella olisi hyvä olla nyt ja tässä.
Kiitos! 
Hyvänen aika...ihana rakkkauden tunnelma!
Ihan kuin itse kulkisi rakkaansa kanssa,
syksyn ruska tuntuu, on läsnä ;)
Voi, kiitos! 
Niiiin kaunista, olet todella taitava 😍✨
 

Käyttäjän kaikki runot