Loppumattomasta ammentaen

Runoilija Mariee

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2022
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 6:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Palailen vähitellen sivustolle vuosien poissaolon jälkeen ❤️
 


Ilosta syntyneet purot
itkuni riemukkaat joet
niistä saa maani voimaa
kasvaa vahvaksi valoa kohti.

Ja silloin kun silmäkkeistä
alkavat vedet virrata
tummat tulvat kuin surunauhat,

silloinkin sanon:
- Näin on hyvä!

Sillä sieluni on osa syvintä
loppumatonta lähdettä
virtaavaa voimaa
tukea
siltaa sinulle
kulkea kohti
ylittää omat kuohusi
koskiesi katalat vedet.


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, runot ovat onneksi ikuisia.
 

Käyttäjän kaikki runot