Kaiteeton kuunsilta

Runoilija alliM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tälläinen kommentinkipeä naisenalku, joka pitää kirjoittamisesta. En muista välttämättä kiittää teitä kommenteista, mutta; kiitos.
 

Keiju kuunsiltaa alas asteli,
kevyesti tanssahteli.
Kujeillen pomppi,
innoissaan loikki.

Kesken hypyn kevyen
keiju askelissaan sekosi.

Sortumaan sai siron nilkan,
kompastumaan keijun korean.

Kuunsilta ilman kaiteita
huono paikka kompuroida on;
syöksyi veteen keiju,
tuo hento ja hauras.

Ja sitten...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä on tehty elokuvakin: Tyttö kuunsillalta (1953) Ansa Ikonen ja Joel Rinne pääosissa. Suosittelen (:

Vedenneito pelasti keijun ja vei hänet vedenhaltija Ahdin hoitolaitokseen.

 

Käyttäjän kaikki runot