Kummityttö

Runoilija aurinkolapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajattele,

sinussa on kaksi elämää

minä sanoin hänelle

ja mietin

hän toimii välikätenä
Jumalan luomistyössä,

voimakkaana
ottaa asukiksi
pienen prinsessan
sielunsa temppeliin

Olen nähnyt kuinka
kaksi nuorta sydäntä
rakastaa pientä ihmettään,

huolehtii,
uhrautuu,

suunnittelee tulevaa

Olen nähnyt, olen toivonut

että vielä saa tyttö
kasvaa yhtä kauniiksi sydämeltään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot