Tuulenpoikanen

Runoilija Bristfällig

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä et ole tänään minun
eikä minua haittaa
sillä kun tuuli tarttuu hiuksiin

      ja hellästi tukistaa

se ei ole kuin sinä
ei kylmä, ei tunteeton
eikä se pysty minusta
ihan täysin luopumaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot