Pakkastalvi

Runoilija Bristfällig

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minua pelottaa

talvikin on niin kylmä
kun sinä olet poissa

Minua pelottaa

että ikävä kasvaa
raskaiksi lumikasoiksi
ulko-oven eteen

Minua pelottaa

ettet sinä pääse enää sisään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau! Mikä runo.
Tästä runosta välittyy oikeasti pelko.

 

Käyttäjän kaikki runot