Rakkauden lilja

Runoilija Ullanlinnanneito89

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 4.6.2022
Viimeksi paikalla: 6.1.2023 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kirjahylly tumma
siinä rakkautemme summa.
Ylimmällä hyllyllä ruukussa lilja
kaksi rönsyä peittää kirjat.
toinen kiinni toisissaan
yhdessä kuitenkin voimissaan.
Ylhäältä alaspäin kasvavat,
kunnes lattialla kohtaavat.

Onko pillun ulkonäöllä merkitystä?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm, mielestäni loppujen lopuksi ei ole. 
Toiminnot lienevät samat ulkonäöstä riippumatta
 

Käyttäjän kaikki runot