Hukassa

Runoilija touny

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vierivä kivi ei sammaloidu!"- Viisas keksi tämän, itse olen tyhmä kun käytän sitä, mutta se kertoo minusta ja minun ajattelu tavasta enemmän kuin mikään muu. -Älä takerru yhteen paikkaan vaan tee asioita joita itse näät itsellesi tärkeäksi-.
 

Silmäsi lumoavat minut,
aina kun näen ne.

Hymysi saa minut hymyilemään.
Ihoasi kun kosketan se saa minut väreilemään.

Sinun seurassasi on hyvä olla,
turvan tunnon haluan sulle luoda.

Nautin jokaisesta hetkestä jonka saa viettää
kanssasi.

Ei ole sellaista asiaa
mitä en olisi valmis puolestasi tekemään,
olet luonut minuun lähtemättömän vaikutuksen.

Olet sitä mitä olen aina toivonut.

Nyt vain olen ja odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Hetkessä en saa asioita niinkuin haluan,
toivon avun tuovan ratkaisun.

Selite: 
Rakkauteni on suuri, mutta riittäkö se?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot