Sinä

Runoilija Ponnu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kaunis,
ihmeellinen,
vahva, luja,
toisinaan ärsyttävä.
Suorastaan raivostuttava.
Mutta ehkä juuri siksi
sydämeni lyö sinulle.

Mutta tiedän,
ettet sinä tunne samalla tavalla
Et koskaan katso minua pidempään,
käännät aina katseesi pois.
En voi kertoa tunteistani sinulle
vaikka haluaisinkin.
Sinulla on oma elämäsi,
omat unelmasi,
Enkä minä tahdo tuhota kaikkea sitä,
mitä meillä jo on.
Ystävyyttä.
Vaivoin hankittua,
monien vaikeuksien saattamaa,
lujaa sidettä,
jonka en koskaan tahdo pettävän.

Sillä tahdon olla lähelläsi,
vaikka tiedän sen sattuvan.
Vailla hellää kosketusta,
kauniita sanoja,
suukkoja, haleja.
Mutta olen valmis kestämään sen,
sillä vaikka joutuisin kestämään tuskaa,
en halua olla erossa sinusta.
Sillä sinä,
vain ja ainoastaan sinä,
olet se,
jota sydämeni halajaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ponnu Seuraan sua pimeään 16.8.2011 1 Runo
Ponnu Nimetön 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Sinulle, rakkaani. 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Nimetön 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Katkeruutta 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Sinä 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Mustaa kajaalia 12.5.2011 2 Runo
Ponnu Tuska 12.5.2011 1 Runo
Ponnu Kuin meri 11.5.2011 2 Runo