Ikävä

Runoilija HauntingMemories

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 6.3.2022
Viimeksi paikalla: 26.5.2022 19:29

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.2.1979

 
Minä kaipaan minun rakkainta niin paljon, paljon enemmän kuin voin sanoin kuvailla.. tai ihmissydän kestää hajoamatta sirpaleiksi.
Olin olemassa sinua varten, sinut minulle luotiin.. oli kirjoitettu yhteinen tiemme, kohtalomme lukittuina sydämmiin.

Älä kysy minulta kuinka voin..älä kerro, en tahdo kuulla.. kuinka aika parantaa, parantumattoman haavan..
Älä sano että täytyy päästä yli, että se helpottaa, kun päästää irti, jostain jota ei voi sinusta irroittaa.
 
Selite: 
Yritys kertoa itselle ja kai muille kuinka se sattuu kun se ainoa otetaan pois.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ja pysäyttävää, otan syvästi osaa suureen suruusi.
Hyvin surullinen runo, mutta kai sydänkin paranee tai edes sykkii elämälle uudestaa.
 

Käyttäjän kaikki runot