Nimetön

Runoilija Nalletar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioilla on tapana järjestyä...
 

Sinä pikkuinen
raikkaan kissantuoksuinen
pehmeä, silkkinen, isotassuinen
luonnoltasi pippurinen

kosketit poskeani pehmeällä tassulla
sieluani ikuisuuden valolla
kissansilmiesi takana
näin asuvan suuremman viisauden

oli raskasta päästää sinut lähtemään
vaikka näimme että halusit jo mennä

tunsin sisimmässäni sävähdyksen
kun lähdit hurjana syystuulen pyörteenä
lehtiä heittäen
ja olen varma
sinä olit valmis
pääsit varmasti perille asti tuulen siivin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot