Huominen

Runoilija Pieni aalto

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keski-ikäinen kookas naisinsinööri
 

Huominen
Sana jota olen
oppinut pelkäämään.
Minulle riittää tässä ja nyt
Yön 8 tunnin uni
ja aamun verkkaiset tunnit.
Kunhan on tänään
eikä eilen
Kenties huominen
tulee unohduksen jälkeen
poissa kaikki turha tieto
jota en enää tarvitse
On ilo ja ihminen
läheinen
liki oleva
tässä ja nyt

Selite: 
Eläkkeelle jäännin jäålkeen
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot