itseys

Runoilija Revitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 17:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei enempää kuin kaikki
ei vähempää kuin ei mitään


Pieniä suuria unelmia, linnun lailla lentäviä haaveita.
 

käännä vesihana päälle
jottet kuulisi kyyneleitäsi

väännä stereot lujempaan
jottet tajuaisi huutavasi

sytytä valot loistamaan
jottet näkisi sisintäsi

lakkaa etsimästä syitä kauempaa

ehkä oletkin itse
Saatana itsellesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tekstiä. Tässä runossa on Sitä jotakin, hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Revitty sydänsuruja 14.4.2008 6 Runo
Revitty epäusko 27.11.2007 5 Runo
Revitty itseys 25.11.2007 1 Runo
Revitty talvi 9.10.2007 3 Runo
Revitty Joku 9.10.2007 1 Runo
Revitty kadota maan alle 3.9.2007 2 Runo
Revitty Koulu 3.9.2007 0 Runo
Revitty mitä? 24.5.2007 1 Runo
Revitty Paniikki 9.5.2007 1 Runo
Revitty stressi 15.4.2007 1 Runo