mitä?

Runoilija Revitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 17:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei enempää kuin kaikki
ei vähempää kuin ei mitään


Pieniä suuria unelmia, linnun lailla lentäviä haaveita.
 

pelottava, tuo välähdys -
muistikuva menneestä

yhtäkkiä huomaan viehättyväni
hengenvaara-kyltistä

alla oleva tie kutsuu syliinsä sillalla kulkijaa

mitä, mitä tapahtuu, eikö se
ole jo ollut, ole jo ohi

minä pidin sitä vain muistoissani mukana
ohuen ohuena säikeenä sielussa
erotin sen utuisella kankaalla
oikeasta elämästä,
siitä ihannoidusta

kuka repi kankaan siitä välistä?

kuka päästi vapaaksi

sen jonka tahdoin jo tappaa

Selite: 
online. anteeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoista..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Revitty sydänsuruja 14.4.2008 6 Runo
Revitty epäusko 27.11.2007 5 Runo
Revitty itseys 25.11.2007 1 Runo
Revitty talvi 9.10.2007 3 Runo
Revitty Joku 9.10.2007 1 Runo
Revitty kadota maan alle 3.9.2007 2 Runo
Revitty Koulu 3.9.2007 0 Runo
Revitty mitä? 24.5.2007 1 Runo
Revitty Paniikki 9.5.2007 1 Runo
Revitty stressi 15.4.2007 1 Runo