We met for the first time.
We talked about somethin'.
Kiss me, love me, hug me;
then won't stop the speed of love!
You were like a dream to me immediately.
I couldn't ever hope better about anythin'.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi