Tuonelan Boogie

Runoilija Jou-Zen

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.12.2021
Viimeksi paikalla: 29.1.2022 16:15

Asuinpaikka: Ylöjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tanssi kuoleman kanssa
jos se tulee pokkaamaan
Älä jää seinäruusuksi
Ole valmis ankarasti rokkaamaan
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisen vuoro tulee aikanaan, ilman hakemistakin.
 Kuka seuraa , kuka vie
Ja mihin tahtiin
Mennään toisella puolen
Vaihtoaskel otetaan
sitten tehdään hyppy
Tanssilattialle jos kuolen
Ei rakkauteen tule ryppy
 
 

Käyttäjän kaikki runot