Ikävähetki

Runoilija Nenna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 25.9.2016 16:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vasta sitten kun voit hymyillä menneisyydelle,olet valmis kohtaamaan tulevaisuuden
 

Pidän tänään ikävähetken.

Se on hetki, jolloin pysähdyn
muistelemaan teitä.

Pysähdyn iloitsemaan ja suremaan.

Iloitsen kaikista niistä päivistä,
jotka saimme elää yhdessä.

Iloitsen kaikista niistä aamuista,
jolloin heräsimme saman auringon alla.

Iloitsen niitä kauniita asioita,
joista saimme toisillemme kertoa.

Suren, koska yksi niistä yhdessä eletyistä
päivistä oli viimeinen.

Suren, koska eräänä aamuna
aurinko nousi ilman teitä.

Suren, koska paljon kauniita asioita jäi kertomatta,
paljon tärkeitä lauseita sanomatta.

Ikävähetki on hetki,
jolloin voin hyvästellä teidät uudestaan

Hetki,jolloin voin vain toivoa,
etteivät hyvästit koskaan ole ikuiset.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, hiljentävää tekstiä.

Lukijoille tarkoitettu Runo ja
pidin tästä hyvin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nenna Nimetön 3.6.2010 1 Runo
Nenna Nimetön 2.6.2010 0 Runo
Nenna Ikävähetki 2.6.2010 1 Runo
Nenna Nimetön 2.6.2010 0 Runo
Nenna Nimetön 2.6.2010 0 Runo
Nenna Nimetön 7.11.2009 2 Runo
Nenna Nimetön 2.2.2009 0 Runo
Nenna Nimetön 20.9.2008 1 Runo
Nenna Nimetön 14.2.2008 4 Runo
Nenna Hulluna huutava 12.12.2007 1 Runo