kauniita painajaisia..

Runoilija Draug

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maata tuskissaan
välttäen tuttua tuoksua,
väistäen kosketuksen muistoa.

Kaivaten jokaista hetkeä,
tukahduttaa ikävän nyyhkeet.
Aamu jo sarastaa,
pelastaa kaipuun varjoilta.

Hukuttaa ajatukset kiireeseen,
pysähtymättä painaa taas,
kunnes väkisin jo nukahtaa
ja painajaiset palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin,hyvä :)

dramaattista

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Draug Nimetön 6.2.2009 0 Runo
Draug kauniita painajaisia.. 5.2.2009 2 Runo
Draug Nimetön 28.7.2008 0 Runo
Draug lupaus.. 26.7.2008 1 Runo
Draug Uljaat 15.5.2008 0 Runo
Draug .. 18.1.2008 0 Runo
Draug Pelle 26.1.2007 2 Runo
Draug Nimetön 18.11.2006 2 Runo
Draug Nimetön 2.11.2006 0 Runo
Draug tuska 12.8.2004 4 Runo