KIITOS

Runoilija Sadeaivo

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.11.2021
Viimeksi paikalla: 5.4.2024 16:02

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.10.1980

 
Kädet. Onko niistä enää hyödyksi.
Aivot, noh: "sirpaleinen kurkkupurkki."
Jalat. Kipitykseen. Ja laahustamiseen.
Maha...Löytyy. Siitä voisi kertoa tarinoita.
Batmankin laihtunut sitten viimenäkemän.

Mutta viikset! Viikset ovat siellä!
Ylähuulesta pohjoiseen.
Se mankeli minkä nuorena kävin.
Tuhosi minuuteni, enkä löytänyt enää itseäni.
Kävin paikoissa, mutta kaikki muille ne olivat...

Vihdoin! Voiko sanoa edes vihdoin…

Rakkaus saapui. Vaikka tv oli suljettu.
Oli mukavaa. Oli kivaa. Mitä tapahtui?
Minä tapahduin. Voi minua, minua synkkää otusta.

Hallittu syöksykierre.
Mustan aukon reunamilla tapahtuu kummia.
”Älä anna vitutukselle valtaa”, sanoi viisas faijamies.
Olen edennyt. Onneksi. Toisten mielestä en yhtään.
Omien peruna-aivojeni mielestä paljonkin.

Kiitos.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, aina täytyy muistaa kiittää, kiitettävää riittää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot