Kaunotar

Runoilija Rockeheller

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.9.2021
Viimeksi paikalla: 30.7.2023 20:35

Asuinpaikka: Lieto
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Myrskyssä näin kuvajaisen sinusta, kangastuksen kaatosateessa, hiuksesi otin kannon alta.. "  [Kaunotar]
 
Ukkosenjumala takoi taivaankantta. Salamat löivät kantta alimmaista. Pauke repi korviani, ummistin silmiäni. Myrskyssä näin kuvajaisen sinusta. Kangastuksen kaatosateessa. Hiuksesi otin kannon alta. Lausuin loitsut, aikojemme takaiset. Osoitit ymmärryksen ylimmäisen.
Tule, tule kaunotar, kohota kätes kohti. Laula ja tanssi kanssani.
Kosketa hiuksillas, tule lähemmäksi.
Kadota riivaajasi, ole tykönäni. Älä vain hetkeä ole, ikiajoiksi jää.Tule, tule, tanssi ja laula kanssani. 
Selite: 
Ukkosen aikaan nähty uni ja unen tulkinta runon muodossa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän erityisesti 'hiuksesi otin kannon alta'
Vahvaa ja visuaalista.
Kerrassaan upea uni ja erinomainen tulkinta.
 

Käyttäjän kaikki runot