Ketjureaktio¡

Runoilija The Demon

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.10.2013
Viimeksi paikalla: 26.4.2016 17:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ansaitse, En tunne, En halua, En pyydä...
 

» Koira haukahtaa kissaa,
Kissa sähisee ja lähtee hiiren perään.
Hiiri piipittää hädissään ja juoksee karkuun.

Ihminen kiljuu kun hiiri juoksee ohi kissa perässään,
Kissan perässä koira haukkuu raivoissaan ja kaataa
ihmisen.

Hiiri pääsee koloonsa piiloon,
Kissa kiipeää puuhuun koiraa pakoon,
Koira tajuaa häviäneensä ja juoksee kotiin
itkemään. «

Selite: 
Eipä tässä mitään, tuli tämä yleinen ketjureaktio mieleen. Koira jahtaa Kissaa, Kissa jahtaa Hiirtä ja Hiiri etsii piilopaikkaa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot