Työaamu

Runoilija Laivuri

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.6.2021
Viimeksi paikalla: 24.6.2021 12:27

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.5.1969

 

merisavun takan
maailma vieras, tuntematon

ei tuttuja, ei maisemaa

ääni laivan, yksinäisen
vain kuuluu, takaa savuisuuden

näin alkoi, aamu mun
kohta katoan ja
savuun verhoudun

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumieli tunkee tässä sumun läpi...

Aikaste hieno runo
Aivan, mutta kohtapa hyvin monelle ansaittu loma alkaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot