Kadonnut yhteys

Runoilija Laivuri

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.6.2021
Viimeksi paikalla: 24.6.2021 12:27

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.5.1969

 

Aviopari sohvalla

Eri päissä hiljaisuutta kuunnellen
mielessään apua huudellen
vastauksia turhaan kuunnellen
täyttää hiljaisuus vain tilan

ei toivoa, ei yhteyttä
ei halua, ei yritystä
on aika meistä ohi ajanut
meidät vieraannuttanut

ehkä jonain päivänä
kuunsillan päästä
seuraavan elämäni löydän
jossain, jossa jälleen
elämän liekki syttynyt
uudelleen on
yksin, kaksin, ei voi tietää.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskaan ei voi varmasti tietää, mitä tulee tapahtumaan <3 
Juu ei todellakaan👍
Niin tuttu tilanne, josta minä lopulta repäisin itseni irti. 
tie tuo
sama tie vie
vain ohi ajavat ajat
jos niistä ei piittaa

ajattelemaan pökkivä on runosi
 

Käyttäjän kaikki runot