Sinä joka halusit elää

Runoilija Silent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olenko paha vai olenko hullu?
ehkä olen hieman molempia.
 

Viillä ranteesi
Niele lääkkeesi
Sido naru kaulaasi

Jos jokin niistä auttaa paskaan oloosi lupaan, että unohdan.
Lupaan antaa anteeksi sinulle, jota ystäväksi kutsuin.

Sinulle joka halusit elää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tilanne mulle. Siksi kosketti. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot