ihan hiljaa

Runoilija Silent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olenko paha vai olenko hullu?
ehkä olen hieman molempia.
 

Hetki hiljaa, ihan hiljaa.
Ei sanota mitään.

Vihataan toisiamme tässä hetkessä sillä
huomenna kaikki on taas toisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea tunnelma
upea hetki <3

Auts...parempi onkin...olla hiljaa...
sanat haavoittavat...vai hijaisuusko enemmän?

Hiljaisuus kertoo jo kaiken.

 

Käyttäjän kaikki runot