ole rohkea

Runoilija kianda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kyllä. olen minä. kysy jos kiinnostaa.
 

viillä, viillä.
älä vielä luovuta.
tiedän kyllä että se sattuu
mutta kohta olet perillä tyhjyydessä jonne olet kaivannut.
olet tunteeton ja saat elää ilman piinavia hetkiä.
voit vapaasti kulkea ajattomuudessa
tuntematta kipua ja tuskaa.
älä pelkää.
ojenna kätesi ja tartu vapauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevan koskettava!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kianda eläintarha 17.8.2006 1 Runo
kianda kun mikään ei tunnu miltään 17.11.2004 4 Runo
kianda ei minulle 17.11.2004 1 Runo
kianda truth 17.11.2004 1 Runo
kianda naamio 26.8.2004 2 Runo
kianda älä. 26.8.2004 1 Runo
kianda auta unohtamaan. 26.8.2004 0 Runo
kianda ole rohkea 26.8.2004 1 Runo
kianda tanssi 16.7.2004 4 Runo
kianda -- 21.1.2004 1 Runo