Joulunakin joku on taas yksin

Runoilija Haaveillaan

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.12.2020
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 14:06

Asuinpaikka: MIKKELI
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.5.1955

 

Joulunakin joku on taas yksin

Tarvitsin yksinäisen aattoillan,
jotta tajuaisin,

mitä yksinäisyys voi olla,
silloin kun on lämmön ja läheisyyden juhla.

Joulu on
       lämmön ja läheisyyden juhla.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinäisyys korostuu etenkin jouluna, apua on aina saatavissa <3
 

Käyttäjän kaikki runot