Horisontti vinossa

Runoilija saniainen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.12.2020
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä olen se tyttö,
jonka tukka on aina takussa
ja sekaisin
Sekaisin koko tyttö,
pelkkä arkinen paradoksi

Minä olen se tyttö,
jonka kynsien alla on multaa
ja nurkissa heinää ja pölyä,
koska on oleellisempaakin tekemistä

Minä olen se tyttö,
joka haluaa tehdä asiat tavallaan
Tarkka ja tehokas,
itse käytännöllisyys
Tyttö, joka kerää yrtit täysikuulla
ja pyykkää sunnuntaisin

Minä olen se tyttö, 
joka on myöhässä,
koska pysähtyi auttamaan kimalaista
tai unohtui juttelemaan linnuille
Joka yrittää pelastaa jokaisen

Minä olen se tyttö,
joka ei osaa suuttua,
joka aina ymmärtää
ja hyväksyy
Mutta muuttuu hurrikaaniksi
epäreiluuden ja ennakkoluulojen edessä
Se joka ajattelee aina ensin muita

Minä olen se tyttö,
jonka silmät katsovat usein sisäänpäin
unohtuneena omiin maailmoihinsa
Samoista silmistä löydät tuhat uutta universumia,
jos vain uskallat katsoa
Selite: 
mie
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio omakuvaus, täytyy olla aikaa myös itselleen <3
 

Käyttäjän kaikki runot