Vuodet

Runoilija Aloneinthedark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun maailma ei riitä
 

Näin sut puistossa
Sinä iltana kaikki muuttui
Tiesin että tulisit olemaan aina läsnä
Aina vierellä

Vuodet kulkee
Mutta sinä seisot vierelläni
Vaikeudet kohtaamme kahdestaan
Yhdessä seisten
Välittämättä muista
Me ollaan kahdestaan
Ei kukaan
voi meitä erottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, kaunis runo. <3

ihana, kaunis runo. <3

 

Käyttäjän kaikki runot