Rakkaudesta

Runoilija Aloneinthedark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun maailma ei riitä
 

Rakkaus ei ole päätös vaan tunne.
Elämä olisi helpompaa, jos voisimme valita rakkaamme, mutta siinä olisi vähemmän taikaa.

Selite: 
Aika totta kyllä. (South Parkista).
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinä olisi vähemmän taikaa, Jos voisimme itse valita, en tiedä rakastuisivat naiset renttuihin, tai olisiko kiellettyjä rakkaustarinoita joista unelmoida.

PIDIN<33333

Siinä olisi vähemmän taikaa, Jos voisimme itse valita, en tiedä rakastuisivat naiset renttuihin, tai olisiko kiellettyjä rakkaustarinoita joista unelmoida.

PIDIN<33333

Siinä olisi vähemmän taikaa, Jos voisimme itse valita, en tiedä rakastuisivat naiset renttuihin, tai olisiko kiellettyjä rakkaustarinoita joista unelmoida.

PIDIN<33333

 

Käyttäjän kaikki runot