kosto elää

Runoilija Aloneinthedark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun maailma ei riitä
 

Kuulin, että olit tahallaan vältellyt paikkoja, joissa yleensä törmäiltiin jatkuvasti
Muuta tällä kertaa en ehkä anna anteeksi
Oon taas näköjään syyllinen, se joka teki väärin
Esitän etten välitä
Vaikka välitän kuitenkin
Mutta kosto elää
Opit vielä tietämään miltä se tuntuu
kun joku jättää

Selite: 
oon kyllästyny antamaan anteeks
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot