odotus

Runoilija Annastiinanen



                        vaikka sinä 
                  lähtisit joka syksy
                      istuisin minä
                siinä kivellä keväisin

                           odottaen

               katsellen kauas ulapalle
                       
                       vain nähdäkseni
                 sinun jälleen saapuvan

                ja minun sydämessäni
                    olisi jälleen rauha

             
                  
         






 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvan toiveen valelee lukijalle runosi, rohkeuden ilmaista kaipaustaan.
Nuo neljä ensimmäistä riviä olisivat jo täydellinen runo odotuksesta.
Herkkää ja kaunista.
*huoks* miten kaunista luettavaa. :)
Täytyy osata myöskin odottaa, vaikka kuinka kauan.
 

Käyttäjän kaikki runot