Lahja ikuinen

Runoilija Jerome Seppälä

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 26.7.2020
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 15:19

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1998

 

valon kantaja toivon tuo 

pimeydessä kärsivän luo

onnen, särkyneen sydämeen suo

 

palaten kanssa ystävän

tanssien varjoista nauraen

kyynelvirrassa iloiten

 

kantaa hän nyt lahjaa ikuista

ystävää kallisarvoista

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, ystävyyskin voi olla parhaimmillaan ikuista <3 
Niin voi! Kiitos<3
 

Käyttäjän kaikki runot