Vastakaiuton

Runoilija itu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2020
Viimeksi paikalla: 4.9.2021 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Jos kirjoittaisin sinulle
Tai sinusta
Myöntäisinkö itselle
Vai toisille
Kuinka haaveilin paluusta
 
Kuinka vieläkin ikävöin
Sitä kuinka sait minut
Heräämään
Keräämään voimani
Uudelleen
Uudella tavalla
 
Vajosin pohjaan
Sillä tiesin
Etten ikinä saisi sinua
Vaikka kuinka vannoisin
Sinua rakastan
 
Sinun hiljaisuutesi
Vastauksena
Ja minä hölmö uskoin
Tämän olevan jotain muuta
 
Olen ainut rakkauteni kanssa
Tai ehkä se olikin vain
Kaipuuta paremmasta
Kaipuuta itsetunnosta
Ja nyt 
minä tunnen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikenlaiset tunteet ovat hyvin tärkeitä, jokaisen elämässä <3 
Kyllä. Kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
itu Muumilaakson asukki 3.9.2021 0 Runo
itu Vahvuus ihmisessä 3.9.2021 0 Runo
itu Aurinko 24.7.2021 2 Runo
itu Hiljaa 24.7.2021 2 Runo
itu Voitko kiistää meidät 7.12.2020 2 Runo
itu Vastakaiuton 13.8.2020 2 Runo
itu Valo 12.8.2020 2 Runo
itu Kaunis elämä 11.8.2020 2 Runo
itu Tarve 10.8.2020 2 Runo
itu Kesäni sinussa 6.8.2020 2 Runo