Älä unohda

Runoilija kadunkasvatti

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkä sieluinen kaveri joka tekee enimmäkseen studiossa biisejä,mutta nyt koittaa runoillaan saada jotain ajatuksia koko kansan kuultavaksi
 

Öisin et unta saa,muistelet yhteistä aikaa
Aamulla herätä ei saa kun muistot mieleen palaa nyt jatkat yksin matkaa.Haluat vanhan takaisin että kaikki hyväks muuttuu,Katsot valokuvaa mistä toinen teistä puuttuu,ne on muistoja mitkät kädestä kiinni pitää,mutta herättyäsi et löydä enään mitään,odotat että toinen takasin tulee,Niin ei käy ,ja itket itsesi jälleen uneen,nyt puhaltaa enään kylmä tuuli pienistä virheistä voi kehittyä todela suuri,rakkaus katoaa masennuksen pohjal alas vajoat,enään en pysty kertomaan mitä merkitsit mulle,enään ei tuuli korvaasi nimeäni kuiskaa sulle,sillä kaikki on poissa olen nesteellä tahrattuna,en ole enään mitään muta kuin synkkä harhakuva.

Selite: 
Kertoo ajatuksistani,ja siitä miltä tuntuu menettää läheinen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot