Painajainen

Runoilija Päivänsäde

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmm....
 

Yritän huutaa, mutta ääntä ei tule.
Yritän juosta, mutta en pääse eteenpäin.
Yritän lähteä pois, mutta joku pitää kiinni.
Yritän kuunnella, mutta kuulen vain kiljuntaa.
Se peittää kaiken muun.
Vaivun alemmas, ja alemmas.
Olen poissa.

Selite: 
Sana *yritän* toisuu aika paljon, mut ihan sama. Joskus jossain painajaisessa mulla on tollee, et ei pääse eteenpäin.. :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kaikkine toistoineen. Se antaa voimaa.

Hieno kaikkine toistoineen. Se antaa voimaa.

Hieno kaikkine toistoineen. Se antaa voimaa.

Hieno kaikkine toistoineen. Se antaa voimaa.

Hieno kaikkine toistoineen. Se antaa voimaa.

 

Käyttäjän kaikki runot