Taivaan Enkeli

Runoilija Päivänsäde

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmm....
 

Kun saavuit luokseni, olit haavoittunut
kun saavuit luokseni, olit surullinen.
Kysyin mikä sinulla oli?, ja vastasit:
Suru on vallannut sydämesi, ja sen takia olen surullinen.
Sinua on loukattu, ja sen takia olen haavoittunut.

Maailma on paha ja me taivaan enkelit yritämme sitä parantaa. Emme ole onnistuneet, koska sinua on loukattu. Sinä olet surun valtaama.

Sinulla ei ole enää ystäviä. He ovat menneet pois.

Minä olen ystäväsi, ja autan sinua joka tilanteessa. Siihen tarkoitukseen ystävät ja taivaan enkelit on luotu.

Selite: 
En oikee osaa runoilla... Ystävät on tärkeitä! ne tukee ja auttaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten niin et osaa runoilla? Tässähän sitä oli, mä ainakin tykkäsin, jos joku muu ei tykkää niin mä en voi sille mitään... :o)
Mutta mun mielestä toi oli hyvä! Hyvää vuotta 2004 ^ ^
( '_ ' )

 

Käyttäjän kaikki runot