Sinä lähdit

Runoilija Ihaa_78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 21:19

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun lähelle on pitkä matka, näkee matkalla hyvin maisemia.
 

Sinä lähdit kevään lämmössä
Sairaalan ikkunasta
Juuri ennenkuin tulin ovesta
Et halunnut että näemme kun menet
Olihan matkaa jo takanakin
Siitä alkoi meidän matka
Elämä ilman isää
Ensimmäistä kertaa ikinä
Jätit jälkeesi melkoisen kaaoksen
Se muistuttaa sinusta joka päivä
Jokainen aamu peilistä katsoo tyhjä kangas,
Taulu johon piirrän hymyn.
Jokainen aamu päätän jaksaa,
Vaikka jokainen solu huutaa että en.
Valvotut yöt
Hajatahtiin hakkaava sydän
Liikaa miettivä pää
Pettymyksestä toiseen matkalla.
Elää jokaisesta onnistumisesta
Koska ei osaa muuta.
Ja luoja paratkoon
Jonkun muun pitäisi minusta huolestua
Minä pärjään kyllä,
Olen aina pärjännyt

Selite: 
Olen väsynyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllähän ihminen aina pärjää, siitä ei ole epäilystäkään <3
Puhuvaa,tässä runossa mukana monenlaista tunnetta
 

Käyttäjän kaikki runot