Kevään kaipuu.

Runoilija Sea89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oikein tiedä, mitä itsestäni kertoisin, muuta kuin, että tykkään kirjoittaa runoja ja tarinoita.
 

Kylmä on syksyinen sade ja viima, niin myöskin päässäni kulkeva ajatusten siima.

Synkkää ja mustaa ajatusten vaihtoa, allapäin kulkua ja katseiden kaihtoa.

Kaipaan kevään valoa ja lämpöä.

Tulethan pian taas kevät?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevät on parasta aikaa vuodesta!

 

Käyttäjän kaikki runot