Toinen elämä

Runoilija Karpalo

Yhdessä ikuisesti -

jo alussa olimme

varmoja lopusta,

sen tulo vain kesti odotettua kauemmin.


Olen kiitollinen kaikesta,
        jopa niistä tuhansista
                               kyyneleistä,

viiltävästä kivusta.

onnesta.


Syyskuu.

Kesän vihreys on kuolemassa,

minun elämäni vasta

       alkamassa.
       
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, elämässä on niin paljon kaikkea hyvää <3 
<3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut