Pyyntö

Runoilija Karpalo

Välillämme vain
   ohutta ilmaa - 

Ole niin hyvä ja 

    vedä minut henkeen! 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno
Hieno. Tykkään kovasti.
Wau - hienosti sanottu
Hyvin varovasti. Tämä on hieno. Kiitos.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut