Captain Morgan

Runoilija Karpalo

Valvon yössä
seurassani vain
- Captain Morgan, silmät kuin
valtameren mustat aallot...
 
Captain, kertokaa;
kun joutuu tappamaan sen jota rakastaa
 
onko oikein se milloinkaan?
 
Ei vastaa hetkeen,
lasia ensin kallistaa;
 
- se, ystävä hyvä, 
se joskus suurinta rakkautta on,
 
sydän särkyä voi, mutta se -
suurinta rakkautta on.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaan lemmikin muistolle....

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut