Romantiikkaa

Runoilija Karpalo


Tahtoisin kyllä
     tähdenlentoja
          karuselli ajeluja
                 ruusunterälehtiä vuoteella

sellainen hupsu kun olen -

nautittava.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

nuorempana olisi kaikki tuo ollut ihanaa, nykyään tyytyy vähempään
En minäkään mikään juniori ole, mutta romantiikka rulettaa 😄
Varmasti moni muukin kaipaa kyseisiä asioita, hiljaa mielessään <3
Ei huonoja toiveita  :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot