Rakkauden jälkeen

Runoilija Karpalo


mereltä nousi tuuli
aaltoja pimeästä

kaikessa oli 
katkeran suloinen 
                       suolan maku


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

lyhyt ja kaunis. 
Kiitos 😊
Katkeran suloisen suolan läpi kulkeneena voin sanoa.... rakkautta on maailma täynnä. Pitää osua vaistoillaan ..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut