kotiin

Runoilija Karpalo

Lapsena katselin tähtiä
ja halusin astronautiksi

tuntikausia katolla

ääretöntä kiikaroiden

Sinne katselen vieläkin

         tahtoisin -
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

upeen herkkä
sydän runo
Hieno runo!
Ajatukseni matkalla avaruuteen
pintaa äärettömyyden hipaisten
.. niin tahtosin. Kiitos runoilijalle!
Tähtiä on kiva katsella, mutta me olemme täällä maan pinnalla <3 
makasin kalliolla elokuisin tuijottaen tähtitaivasta ja nykyän maalla katselen taas

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot